Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Harga Tanah/Rumah Residential Land Untuk Dijual Di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah/tanah Residential Land untuk dijual di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual & Semak Harga Rumah/Tanah Di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam Milik Anda

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Shah Alam Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Shah Alam bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Shah Alam tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah/Tanah Residential Land Untuk Dijual Di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  2 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 2  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : City :
[TERMURAH, 4994sqft, RARE] Tanah Lot Banglo Subang Bestari U5 Shah Alam

Subang Bestari U5 Shah Alam
Shah Alam,

Tanah Lot Banglo Subang Bestari U5 Shah Alam | TERMURAH 4994sqft RARE prime... More Info
RM350,000

beds
baths

Tanah Lot Banglo Subang Bestari U5 Shah Alam

Subang Bestari U5 Shah Alam
Shah Alam,

Tanah Lot Banglo Subang Bestari U5 Shah Alam ASKING PRICE: RM390,000... More Info
RM390,000

beds
baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda
 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Subang Bestari U5 Shah Alam Shah Alam ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!