Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Harga Tanah/Rumah Bungalow Untuk Dijual Di Casa Idaman Setia Alam. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Casa Idaman Setia Alam . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah/tanah Bungalow untuk dijual di Casa Idaman Setia Alam . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Casa Idaman Setia Alam dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Casa Idaman Setia Alam tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual & Semak Harga Rumah/Tanah Di Casa Idaman Setia Alam Milik Anda

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Casa Idaman Setia Alam dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Casa Idaman Setia Alam .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Casa Idaman Setia Alam .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Setia Alam Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Setia Alam bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Setia Alam tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Casa Idaman Setia Alam ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Casa Idaman Setia Alam tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah/Tanah Bungalow Untuk Dijual Di Casa Idaman Setia Alam Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  2 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 2  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : City :
2 Storey Bungalow Casa Idaman, Setia Alam

Casa Idaman, Jln Setia Wawasan U13/35, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor
Setia Alam,

2 Storey Bungalow Casa Idaman, Setia Alam DETAILS: • Double Storey Link Bungalow... More Info
RM1,650,000

6 beds
7 baths

BEAUTIFUL FREEHOLD Double Storey Link Bungalow House, Casa Idaman Setia Alam

Casa Idaman
Setia Alam,

!!! PLACE A BOOKING NOW BEFORE IT SOLD !!! BEAUTIFUL FREEHOLD Double Storey Link Bungalow... More Info
RM1,650,000

6 beds
7 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Casa Idaman Setia Alam - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Casa Idaman Setia Alam . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Casa Idaman Setia Alam yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Casa Idaman Setia Alam

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Casa Idaman Setia Alam ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda
 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Casa Idaman Setia Alam ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!