Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Harga Tanah/Rumah Semi-Detached Untuk Dijual Di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah/tanah Semi-Detached untuk dijual di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual & Semak Harga Rumah/Tanah Di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan Milik Anda

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Seri Kembangan Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Seri Kembangan bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Seri Kembangan tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah/Tanah Semi-Detached Untuk Dijual Di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  4 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 4  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : City :
(Non Bumi, SUPER CANTIK, FULL RENO) Semi D 2-storey Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan

Taman Pinggiran Putra
Seri Kembangan,

SEMI D DOUBLE STOREY TAMAN PINGGIRAN PUTRA SERI KEMBANGAN BELOW MARKET, Non Bumi , Nice... More Info
RM900,000
SOLD


5 beds
3 baths

[NICE RENOVATED, NON BUMI LOT] 2 Storey Semi-D Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan

Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan
Seri Kembangan,

[NICE RENOVATED, NON BUMI LOT] 2 Storey Semi-D Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan **... More Info
RM930,000

5 beds
3 baths

Double Storey Semi D Jalan PP 2, Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan

Jalan PP 2, Taman Pinggiran Putra
Seri Kembangan,

Double Storey Semi D Jalan PP 2, Taman Pinggiran Putra, Seri... More Info
RM850,000

4 beds
3 baths

taman pinggiran putra, seri kembangan

taman pinggiran putra
seri kembangan,

----2-Storey Semi-D Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan for sale---- Details of 2-Storey Semi-D... More Info
RM615,000
SOLD


4 beds
3 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda
 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!