Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Harga Tanah/Rumah Teres Untuk Dijual Di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah/tanah Teres untuk dijual di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual & Semak Harga Rumah/Tanah Di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa Milik Anda

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Setiawangsa Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Setiawangsa bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Setiawangsa tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah/Tanah Teres Untuk Dijual Di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

There is currently listing.   Viewing   1 - 1  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : City :
[CORNER LOT, PARTLY FURNISHED] Double Storey Terrace Tiara Setiawangsa

Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur
Setiawangsa,

[CORNER LOT, PARTLY FURNISHED] Double Storey Terrace Tiara Setiawangsa Details : Leasehold Bumi... More Info
RM1,800,000

4 beds
3 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda
 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Tiara Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur Setiawangsa ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!