Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Rumah & Apartment Untuk Dijual Di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam. Lot Inter, End & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam. Berikut di bawah juga adalah senarai rumah & apartment untuk dijual di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam. Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual Rumah Anda di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam.

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam.

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

 

Anda Nak Jual Rumah Di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah anda di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah & Apartment Untuk Dijual Di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  2 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 2  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : Type :
[END LOT, BASIC UNIT] Double Storey Terrace Superlink Tari 2, Alam Impian

Jalan Hang Nadim, Alam Impian
Teres,

[END LOT, BASIC UNIT] Double Storey Terrace Superlink Tari 2, Alam Impian DETAILS: MODERN... More Info
RM1,180,000

5 beds
5 baths

DOUBLE STOREY SUPERLINK 25x85 TARI 3 ALAM IMPIAN

Persiaran Hang Nadim, Alam Impian, 40470 Shah Alam, Selangor
Teres,

DOUBLE STOREY SUPERLINK 25x85 TARI 3 ALAM IMPIAN DETAILS: - Superlink House Intermediate... More Info
RM960,000

5 beds
5 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari apartment atau rumah untuk dijual di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam. Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam

Anda Nak Jual Rumah Di Jalan Hang Nadim, Alam Impian Shah Alam? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda