Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Harga Tanah/Rumah Untuk Dijual Di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah/tanah untuk dijual di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual & Semak Harga Rumah/Tanah Di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN Milik Anda

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar KUANTAN Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar KUANTAN bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di KUANTAN tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah/Tanah Untuk Dijual Di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

There is currently listing.   Viewing   1 - 1  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : City :
RUMAH TERES 2 TINGKAT KOTASAS P4 LAKESIDE, KUANTAN PAHANG

KOTASAS P4 LAKEDSIDE
KUANTAN,

*[EXTENDED UNIT AT KOTASAS PRECINT4 LAKESIDE NEIGHBOURING VVIPS]* * INTERMEDIATE LOT DOUBLE... More Info
RM495,000

4 beds
3 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda
 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di KOTASAS P4 LAKEDSIDE KUANTAN ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!