Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Tanah & Rumah Untuk Dijual Di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah & apartment untuk dijual di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual Rumah @ Tanah Anda di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Rawang Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Rawang bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Rawang tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah & Apartment Untuk Dijual Di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  4 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 4  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : Type :
[NON BUMI UNIT, TOP FLOOR] Residensi Laguna Biru 2, Taman Tasik Biru, Rawang

Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang
Apartment,

[NON BUMI UNIT, TOP FLOOR] Residensi Laguna Biru 2, Taman Tasik Biru,... More Info
RM275,000

3 beds
2 baths

[SEMI FURNISHED, RENO] Pangsapuri Laguna Biru 1, Taman Tasik Biru Kundang, Rawang

Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang
Apartment,

[SEMI FURNISHED, RENO] Pangsapuri Laguna Biru 1, Taman Tasik Biru Kundang,... More Info
RM220,000

3 beds
2 baths

[CORNER UNIT, LEVEL 10] Apartment Laguna Biru 2 Blok C, Taman Tasik Biru, Rawang

Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang
Apartment,

[CORNER UNIT, LEVEL 10] Apartment Laguna Biru 2 Blok C, Taman Tasik Biru, Rawang Corner unit and... More Info
RM240,000

3 beds
2 baths

[LEVEL 1, RENOVATED] Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang

Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang
Apartment,

[LEVEL 1, RENOVATED] Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru... More Info
RM238,000

3 beds
2 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Laguna Biru Apartment, Jln Tasik Biru 2, Tmn Tasik Biru Kundang Rawang ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda