Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Tanah & Rumah Untuk Dijual Di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah & apartment untuk dijual di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual Rumah @ Tanah Anda di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Kuala Lumpur Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Kuala Lumpur bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Kuala Lumpur tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah & Apartment Untuk Dijual Di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  2 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 2  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : Type :
[WELL MAINTAINED UNIT] MONT KIARA BAYU, KUALA LUMPUR

Mont Kiara Bayu
Condo,

[WELL MAINTAINED UNIT] MONT KIARA BAYU, KUALA LUMPUR Strata title ready Low Floor at 5th from... More Info
RM600,000

2 beds
2 baths

Mont Kiara Bayu Condominium Kuala Lumpur Mont Kiara Bayu Condominium Kuala Lumpur

MONT KIARA BAYU
Condo,

Mont Kiara Bayu Condominium Kuala Lumpur Mont Kiara Bayu Condominium Ground Floor for sale Price... More Info
RM525,000
SOLD


2 beds
1 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Mont Kiara Bayu Kuala Lumpur ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda