Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Tanah & Rumah Untuk Dijual Di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah & apartment untuk dijual di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual Rumah @ Tanah Anda di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Sungai Buloh Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Sungai Buloh bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Sungai Buloh tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah & Apartment Untuk Dijual Di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  2 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 2  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : Type :
Double Storey Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh

Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh
Teres,

Double Storey Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh ========================= SELLING... More Info
RM460,000

4 beds
3 baths

Double Storey Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh

Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh
Teres,

Double Storey Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh ========================= SELLING... More Info
RM460,000

4 beds
3 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Seri Pristana SP 5 Saujana Utama, Sungai Buloh Sungai Buloh ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda