Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Harga Tanah/Rumah Untuk Dijual Di Vista Pinggiran Seri Kembangan. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di Vista Pinggiran Seri Kembangan . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah/tanah untuk dijual di Vista Pinggiran Seri Kembangan . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di Vista Pinggiran Seri Kembangan dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di Vista Pinggiran Seri Kembangan tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual & Semak Harga Rumah/Tanah Di Vista Pinggiran Seri Kembangan Milik Anda

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di Vista Pinggiran Seri Kembangan dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di Vista Pinggiran Seri Kembangan .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di Vista Pinggiran Seri Kembangan .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Seri Kembangan Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Seri Kembangan bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Seri Kembangan tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Vista Pinggiran Seri Kembangan ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di Vista Pinggiran Seri Kembangan tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah/Tanah Untuk Dijual Di Vista Pinggiran Seri Kembangan Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  3 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 3  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : Type :
Vista Pinggiran Apartment Seri Kembangan Equine, Strata ready, Just at Level 1, Face Pool

Vista Pinggiran
Apartment,

Vista Pinggiran Apartment Seri Kembangan Equine, Strata ready, Just at Level 1, Face Pool *... More Info
RM280,000

3 beds
2 baths

Vista Pinggiran Apartment Seri Kembangan Equine Strata ready Low Level

Vista Pinggiran
Seri Kembangan,

Vista Pinggiran Apartment Seri Kembangan Equine Park –Strata title ready –Low Level *... More Info
RM265,000
SOLD


3 beds
2 baths

VISTA PINGGIRAN APPARTMENT

B3-13, VISTA PINGGIRAN, JLN PINGGIRAN 1/1, Taman Pinggiran Putra
Apartment,

Vista Pinggiran Apartment Seri Kembangan, Selangor (NEAR MRT) Asking Price : RM 255,000 (Slim... More Info
RM255,000
SOLD


3 beds
2 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di Vista Pinggiran Seri Kembangan - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di Vista Pinggiran Seri Kembangan . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di Vista Pinggiran Seri Kembangan yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar Vista Pinggiran Seri Kembangan

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di Vista Pinggiran Seri Kembangan ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda