Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Tanah & Rumah Untuk Dijual Di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah & apartment Teres untuk dijual di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual Rumah @ Tanah Anda di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Kuala Selangor Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Kuala Selangor bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Kuala Selangor tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah & Apartment Teres Untuk Dijual Di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

  2 listings meet your search criteria.   Viewing   1 - 2  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : Type :
TERES SETINGKAT, BANDAR BARU KUALA SELANGOR

BANDAR BARU KUALA SELANGOR
Teres,

[JALAN KAKI KE MASJID DAN SEKOLAH RENDAH] TERES SETINGKAT, BANDAR BARU KUALA SELANGOR.... More Info
RM330,000

4 beds
2 baths

Taman Malawati Jaya, Kuala Selangor Teres 1 Tingkat TERMURAH!!

Taman Malawati Jaya
Teres,

WTS !! Taman Malawati Jaya, Kuala Selangor Teres 1 Tingkat TERMURAH!! Market Value : RM... More Info
RM255,000
SOLD


3 beds
1 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di BANDAR BARU KUALA SELANGOR Kuala Selangor ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda