Listing status : Sold
State: Kuala Lumpur City: lestari putra Apartment@Taman@Seksyen: lep 5 Type: Teres storey: 2 Land Area: 1540 Build Up: 1600 Beds: 4 Baths: 3 Tenure: Leasehold Title Type: Master Title Situated: Intermediate Occupancy: Vacant Furnishing: Partly Furnish
|
|
|
Full Description: FOR SALE DOUBLE STOREY LEP 5 Lestari Putra Seri Kembangan
Details LEP 5 Lestari Putra Seri Kembangan :
-Non Bumi
-22✘70
-Basic Unit
-4 badroom 3bedroom
NEARBY AMENITIES LEP 5 Lestari Putra Seri Kembangan :
5 min -The Atmosphere
5 min - Farm In The City
15 min - Bandar Baru Bangi
15 min - Bukit Jalil
15 min - Aeon IOI Mall Puchong
15 min - Cyberjaya & Putrajaya
17 min - South City Plaza, The Mines
10 min - IOI MALL Putrajaya
15 min - Alamanda Putrajaya
School & Universities
LEP 5 Lestari Putra Seri Kembangan EASY ACCESS TO:
2016 new access to MEX Highway via new exit â 15 min only to Jln Tun Razak KL
Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP)
Shah Alam Expressway (KESAS)
South Klang Valley Expressway (SKVE)
15 Min to Putrajaya, Cybeerjaya, KLIA
20 Min to Sunway, Shah Alam, Kajang, Semenyih
Kindly contact MOHD 012-2237269 for details
and viewing
: Mohd - 012 2237269
: Transasia Property Consultancy Sdn Bhd
: mohd@transasia.my
: www.transasia.my
: www.hartanahhot.com
** PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR dengan Transasia Property. Aktif di kawasan LEP 5 Lestari Putra Seri Kembangan
dan kawasan-kawasan berhampiran
**
Dear property owner, if you have any property (House, Condominium, Apartment, Flat, land, factory, shop, office and etc) you wish to sell/rent, kindly contact me 012-2237269 Mohd
Dapatkan tips-tips hartanah terkini di Transasia.My Date : 14/08/2016
|
|
|
|
Agent Info
|
Listed by: SAHARUDIN TUNGGAL
Phone: 019-2027870 | Mobile: 019-2027870 |
Info: Saya, Mohd Saharudin Bin Tunggal adalah Perunding Hartanah Berdaftar dengan Transasia Property Consultancy Sdn Bhd. No pendaftaran PEA1065.
Berlatar belakangkan pengalaman dalam bidang hartanah selama sekitar 8 tahun dan telah membantu ramai pemilik hartanah untuk menjual atau menyewakan hartanah mereka.
Saya telah menamatkan pendidikan dalam bidang hartanah di Institut Penilaian Negara (INSPEN) pada tahun 2013 dan kini sedang menamatkan Probationary Estate Agent dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH).
Kini saya di amanahkan sebagai 'Head of Business Development" di Transasia Property Consultancy Sdn Bhd.
|
|
|