Ejen Hartanah Berdaftar & Portal Rumah Untuk Dijual

Harga Tanah/Rumah Untuk Dijual Di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa. Intermediate & Corner. Ejen Hartanah (Property Agent)
Selamat datang ke HartaPrima.Com. Kami adalah Ejen Hartanah (Property Agent) berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) yang aktif di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa . Berikut di bawah juga adalah senarai rumah/tanah untuk dijual di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa . Jika tuan/puan memiliki hartanah atau rumah untuk dijual di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa dan memerlukan khidmat ejen hartanah, bolehlah berhubung dengan kami. Kami menawarkan khidmat profesional ejen hartanah hingga hartanah @ rumah anda terjual. Kami semak harga pasaran terkini rumah anda di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa tersebut dan bantu tuan/puan mendapatkan pembeli. Hilangkan kerungsingan, biar kami urus untuk anda!.

 

Servis Kami, Ejen Hartanah (Property Agent) Untuk Jual & Semak Harga Rumah/Tanah Di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa Milik Anda

1. Menyemak Nilai Semasa (Market Value) hartanah anda di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa dengan Jabatan Perkhidmatan & Penilaian Harta (JPPH). Ini bagi memudahkan margin pinjaman perumahan yang boleh diperolehi oleh pembeli.

2. Penerangan jelas perjalanan transaksi jual beli hartanah dari penentuan harga hingga serahan kunci kepada pembeli.

3. Penerangan analisis nilai permintaan pasaran (Market Demand) dan trend semasa di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa .

4. Pengambilan gambar serta video rumah secara profesional dengan 'wide lens' dan penyuntingan (editing) yang menarik bagi tujuan pemasaran.

5. Proses pemasaran efektif melalui medium online dan offline serta memaksimumkan penggunaan rangkaian (networking) antara ribuan ejen hartanah (Property Agent) yang aktif di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa .

6. Mendapatkan pembeli yang benar-benar layak dari sudut kewangan dan kelayakan status pemilikan.

 

Urus Jual @ JV (Joint-Venture) / Usahasama Tanah Dengan Pemaju Dan Pemilik Tanah Di Sekitar Taman Setiawangsa Serta Penjualan Rumah Baru & Dalam Pembinaan.

Kami juga menguruskan proses jualan tanah dan juga urus kerjasama pembangunan tanah JV (Joint Venture) dengan pemaju dan tuan tanah di sekitar Taman Setiawangsa bagi membangunkan kepada projek perumahan juga komersil. Jika tuan/puan memiliki tanah yang ingin dijual atau membangunkan tanah secara JV dengan pemaju, kami bantu mendapatkan pemaju yang sesuai untuk tanah tuan/puan di Taman Setiawangsa tersebut. 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!

 

 

 

 

Atau, sila isi borang di bawah, keterangan rumah @ tanah anda di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa tersebut. Pihak kami akan menghubungi tuan/puan semula.

 

 

 

 

Berikut Adalah Senarai Rumah/Tanah Untuk Dijual Di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)

There is currently listing.   Viewing   1 - 1  
Save this search
Refine Search
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Sort Listings By: Price : Beds : Baths : City :
MAWAR SARI APARTMENT, KERAMAT AU3, AMPANG ULU KLANG, KUALA LUMPUR

MAWAR SARI APARTMENT
Taman Setiawangsa,

!!! PLACE A BOOKING NOW BEFORE IT SOLD !!! MAWAR SARI APARTMENT, KERAMAT AU3, AMPANG ULU... More Info
RM380,000

3 beds
2 baths

Apartment & Rumah Untuk Dijual Di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa - Harga Pasaran Rumah (Market Value) Oleh Ejen Hartanah Berdaftar (Property Agent)
Jump to Page:   <<   1   >>  
Previous 100
Next 100
Terima kasih kerana melayari laman sesawang hartanah ini bagi mencari rumah atau tanah untuk dijual di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa . Sila hubungi Ejen Hartanah yang mengiklan jika tuan/puan berminat dengan mana-mana unit hartanah atau rumah untuk dijual di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa yang diiklankan.Saharudin Tunggal (E2819)

Ejen Hartanah Fokus Di Sekitar MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa ? Whatsapp saya segera. Saya Bantu Anda
 

Anda Nak Jual Rumah @ Tanah Di MAWAR SARI APARTMENT Taman Setiawangsa ? Whatsapp saya segera. Klik icon di bawah!