Portal Ejen Hartanah & Rumah Untuk Dijual

[ALOR STAR] Rumah 2 Tingkat Siap Boleh Dpt CASHBACK RM 30K !!!

Listed by RIJAL FIKRI

Status: Active
Price: RM150,000
Transaction: For Sale
Negotiable: *Yes*

This listing has been viewed 39 times




Listing status : Active


State: Kedah
City: Alor Setar
[email protected]@Seksyen: Taman Sri Simpang Jaya
Type: Teres
storey: 2
Land Area: 1300
Beds: 3
Baths: 2
Tenure: Freehold
Title Type: Individual
Situated: Intermediate
Occupancy: Vacant
Furnishing: Unfurnish
Full Description: Sebuah rumah Double Storey di Taman Simpang Jaya, Simpang Empat Alor Setar Kedah

Mana lagi nak cari rumah 2 tingkat, siap boleh dapat cashback smpai RM 30K dengan mark up??

KENAPA MURAH?? HANYA RM 150,000 SAHAJA?? LIMITED UNIT !!
KENAPA MURAH?? HANYA RM 150,000 SAHAJA?? LIMITED UNIT !!
KENAPA MURAH?? HANYA RM 150,000 SAHAJA?? LIMITED UNIT !!

Sebabnya, condition rumah seperti dalam picture. Rumah boleh dikatakan 90% siap. 10% lagi tu bahagian dalaman. Rumah sejak beli owner tak pernah duduk. Jadi macam tu sebab tak ada orang yang nak tlong tengokkan.
.
Kawasan boleh dikatakan malay comunity. Padat dengan kawasan perumahan. Nk pi bank? sekolah? mini market? pasar malam? balai polis? Kalau naik moto tu tak sampai 2 MINIT dah sampai.
.
Hanya rumah owner SEBIJI sahaja yang condition nya macam tu. Bagi sesiapa yang berminat, dan ada duit lebih utk repair balik rumah tersebut, bolehlah roger2. Kompom berbaloi. Mana nak cari rumah Double storey harga 150K? Rumah new projek single storey pun dah nk dekat 250K starting price. Keluasan pun baru 800 sqft.
.
Mana lagi nak cari rumah yg dekat dengan semua fasilitis. Sekolah, pasar malam, bazarr ramadhan, balai polis, restaurant. Haaa semua daaa....Dannn lagi satu. Kalau nak p Tesco Stargate atau Alor Star Mall, kalau tak jem, dlm 10 min sampai.
.
Kalau takut geran tak ada jangan risau. Semua document complete.
.
Nak tau lokasi kat mana?
.
Boleh google maps, search landmark di bawah ni:

1- Nasi Kandar Haji Ramli
2- HQ Ayam Bismi
3- TF Value Mart Simpang Empat
4- Bihun Sup Simpamg Empat
5- Ais Kacang Salju
6- BSN Bank Simpang Empat

INTERESTED??

Please do contact me via whatsapp @ call at +6 0164286006 - RIJAL

OR Direct Whatsapp at LINK BELOW

www.wasap.my/60164286006/Info+Rumah
Date : 08/01/2020

Rumah Teres Taman Sri Simpang Jaya Alor Setar Untuk Dijual - Ejen Hartanah Berdaftar

Rumah Di Taman Sri Simpang Jaya Alor Setar Untuk Dijual

Rumah untuk Dijual di Alor Setar

Tools

Mortgage Calculator
Printer Friendly Version of This Page

Neighborhood Links

View a map of the area


Agent Info

Listed by: RIJAL FIKRI
| Mobile: +60164286002 |
Info: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
.
I'm Rijal Fikri, a registered property consultant from Legacy Real Property Consultancy Sdn Bhd.
.
My expertise in service consultation regarding in purchasing and selling of property. Will give the best advise and consult to anyone who wanna buy or selling your property.
.
Please give me a call to get FREE CONSULTATION.

My contact no: +60164286006 (Whatsapp @ Call)