Portal Ejen Hartanah & Rumah Untuk Dijual

[SUNGAI PETANI] Minat Ke Rumah Semi D Corner LOT?? Tanah LUAS Lagi Tu. Mana Nak Cari

Listed by RIJAL FIKRI

Status: Active
Price: RM320,000
Transaction: For Sale
Negotiable: *Yes*

This listing has been viewed 22 times




Listing status : Active


State: Kedah
City: Sungai Petani
[email protected]@Seksyen: Taman Kelisa Ria
Type: Teres
Land Area: 4330
Beds: 4
Baths: 2
Tenure: Freehold
Title Type: Individual
Situated: Corner Lot
Occupancy: Vacant
Furnishing: Unfurnish
Full Description: 🏠SEMI D CORNER LOT berhampiran Mydin Sg Petani Puncak Surya, Taman Kelisa Ria 2 .

.
.
Rumah simple basic unit. Ada 4 bilik tidur & 2 bilik air.
.
So, apa yg best nya dengan rumah ni??
.
Haaa... Ini yang bestnya. Rumah tak ada renovate apa-apa. So bg owner baru yg tak minat beli rumah yg dah reno tu, boleh la reno rumah ni sendiri nanti ikut idea dan design sendiri.
.
Keluasan tanah memang paduu. 4330 kaki persegi. besar tu boss. Kalau tambah buat renovation tu, boleh jadi sebijik banglo. Buat 2 tingkat pulak kann...
.
Kalau beli rumah NEW PROJECT direct developer macam tak berbaloi.. Why??
.
Sebabnya kalau bos2 yg selalu survey rumah new project tu, tahu sendirilah harga dia mcm mana, Bagi saya tak berbaloi sedap harga dengan keluasan rumah macam tak umpphhh. Contoh teres 2 tingkat keluasan 1300 kaki persegi, TAPI HARGA dah nak sampai 300k - 400k. Betul tak??
.
Tapi memang tak dinafikan, rumah new project design memang lawa. Modern gituu. So, bagi yg berminat nak beli new project tu, boleh ja. Takde masalah. Lain org lain pendapatnya. kannn....
.
So, bagi bos2 yang berminat tu, bolehlah contact saya laju2. Kalau yg tak minat nak beli tu, kalau sekadar nak call minta tips pasal property ke, investment ke pun boleh digalakkan. Tak rugi. Hehehe,,
.
LASTTT !!
.
.
HARGA NEGOTIABLEEEE !!! KITA NEGOO SAMPAI JADIII !!!!
.
.
.

INTERESTED??

Please do contact me via whatsapp @ call at +6 0164286006 - RIJAL

OR Direct Whatsapp at LINK BELOW

www.wasap.my/60164286006/Info+Rumah
Date : 08/01/2020

Rumah Teres Taman Kelisa Ria Sungai Petani Untuk Dijual - Ejen Hartanah Berdaftar

Rumah Di Taman Kelisa Ria Sungai Petani Untuk Dijual

Rumah untuk Dijual di Sungai Petani

Tools

Mortgage Calculator
Printer Friendly Version of This Page

Neighborhood Links

View a map of the area


Agent Info

Listed by: RIJAL FIKRI
| Mobile: +60164286002 |
Info: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
.
I'm Rijal Fikri, a registered property consultant from Legacy Real Property Consultancy Sdn Bhd.
.
My expertise in service consultation regarding in purchasing and selling of property. Will give the best advise and consult to anyone who wanna buy or selling your property.
.
Please give me a call to get FREE CONSULTATION.

My contact no: +60164286006 (Whatsapp @ Call)